Bli medlem i Lunds Öppna Verkstad för bara 80kr/månad.

Medlemskap

Som medlem i Lunds Öppna Verkstad får du tillträde till en unik miljö med maskiner, verktyg och kunskap som kommer kunna hjälpa dig att förverkliga, om inte alla, så i alla fall de flesta av dina idéer och projekt. Som medlem ges du möjligheten att gå en säkerhetskurs för att lära dig handskas med maskinerna som finns i trä och metallverkstaden. Denna kurs är också ett krav för att få nyttja dessa delar av lokalen. Kursen går med jämna mellanrum och annonseras ut här på hemsidan. Se även till att läsa in dig på de förhållningsregler som gäller i respektive verkstadsrum samt att läsa våra stadgar då du som medlem godkänner att följa dessa. Generellt förordar vi sunt förnuft och en vilja att hjälpa andra.

Du som vill bli medlem måste vara över 16 år men för dig som är under 18 så krävs vårdnadshavares skriftliga godkännande.

För närvarande är verkstaden öppen vid fyra tillfällen i veckan och lokalerna nyttjas i mån av plats.

Stadgar och förhållningsregler kan du hitta här.

Avgifter

Medlemskap i Lunds Öppna Verkstad kostar 80kr/månad. Du kan teckna medlemskap HÄR
Det finns tre olika sätt att skriva upp sig för medlemsskap. När du tecknar ett medlemsskap gör du det via länken ovan och skapar i samband med detta en användare på joinit.org. Användaren används bara för att hantera dina medlemskap och uppgifter men du behöver komma ihåg dina inloggningsuppgifter för att kunna hantera ditt medlemskap. Du måste till exempel logga in för att avsluta ett löpande medlemsskap. Har du problem med joinit eller inte kan betala med kredit och bankkort online maila oss på ekonomi@lundsoppnaverkstad så lägger vi in dig manuellt och hjälper dig med hur du kan betala in avgiften.

Du kan:
Köpa ett års medlemskap på en gång - Det kostar 960kr och förnyas inte automatiskt. Det kan ej heller återbetalas!

Köpa 6 månaders medlemskap på en gång - Det kostar 480kr och förnyas inte automatiskt. Det kan ej heller återbetalas!

Köpa ett löpande medlemskap en månad åt gången för 80kr/månad. MEDLEMSKAPET FÖRNYAS AUTOMATISKT VARJE MÅNAD! Vill du avsluta ditt medlemsskap gör du det själv via https://www.joinit.org/o/lundsoppnaverkstad Har du problem elelr behöver hjälp maila ekonomi@lundsoppnaverkstad.se så fixar vi det.

Redan medlem?

Du som sedan tidigare är medlem måste registrera dig på joinit igen när ditt medlemsskap går ut. Är du osäker på om du fortfarande är medlem kontakta ekonomi@lundsoppnaverkstad.se så hjälper vi dig.

Välkommen

 
Medlemmar-bw-750px.jpg