Bli medlem i Lunds Öppna Verkstad för bara 80kr/månad.

Medlemmar-bw-750px.jpg

Medlemskap

Som medlem i Lunds Öppna Verkstad får du tillträde till en unik miljö med maskiner, verktyg och kunskap som kommer kunna hjälpa dig att förverkliga, om inte alla, så i alla fall de flesta av dina idéer och projekt. Som medlem ges du möjligheten att gå en säkerhetskurs för att lära dig handskas med maskinerna som finns i trä och metallverkstaden. Denna kurs är också ett krav för att få nyttja dessa delar av lokalen. Kursen går med jämna mellanrum och annonseras ut här på hemsidan. Se även till att läsa in dig på de förhållningsregler som gäller i respektive verkstadsrum samt att läsa våra stadgar då du som medlem godkänner att följa dessa. Generellt förordar vi sunt förnuft och en vilja att hjälpa andra.

Du som vill bli medlem måste vara över 16 år men för dig som är under 18 så krävs vårdnadshavares skriftliga godkännande.

För närvarande är verkstaden öppen vid fyra tillfällen i veckan och lokalerna nyttjas i mån av plats.

Stadgar och förhållningsregler kan du hitta här.

Avgifter

Medlemskap i Lunds Öppna Verkstad kostar 480 kronor per 6 månader. I den avgiften ingår en olycksförsäkring som skyddar dig så länge du arbetar i verkstaden. Medlemsavgiften betalar du i sin helhet i samband med att du blir medlem. Klickar du på länken nedan skickas du vidare till vårt medlemsregister, där fyller du i dina uppgifter och betalar sedan direkt eller genom en faktura som skickas hem till dig.

Redan medlem men ej betalat?

Du som sedan tidigare är medlem men ej har betalt medlemsavgiften kan fylla i medlemsformuläret precis som vanligt och gå vidare till betalning. Din medlemsperiod kommer sedan korrigeras automatiskt.

Hur blir jag medlem?

Då vi haft stora problem med vårt medlemssystem har vi valt att ta ner det för en kort stund. Det nya systemet borde vara uppe igen i början av vecka 26, förhoppningsvis tidigare. Då kommer ni hitta en länk till anmälningsformuläret på den här sidan

Välkommen!