Föreningen

Lunds Öppna Verkstad är en ideell förening som arbetar för att alla medlemmar, dvs DU, ska ha en möjlighet att använda maskiner, verktyg och få plats att göra projekt du kanske inte skulle kunna göra hemma. Vi är till för alla men det innebär även att vi förlitar oss på varandra och våra medlemmar. Att driva en verkstad kräver mycket arbete och engagemang, vi har en styrelse som sköter operativa saker som ekonomi, medlemssystem, kommunikation och ser till att allt faktiskt fungerar. De som dock gör något av det tyngsta arbetet är våra hjältar, nyckelmedlemmarna, som ser till att verkstäderna håller öppet och finns där för dig och dina frågor. 

Vi som engagerar oss i föreningen gör det för att vi tycker det är kul att göra och bygga saker tillsammans samtidigt som vi vill ge alla chansen till detta. Men vi behöver din hjälp för att kunna utvecklas, bli bättre och inte minst finnas för framtiden. Stort medlemsengagemang och intiativ från medlemmarna betyder att LÖV lever och att samhörigheten växer. Har du en idé som du vill genomföra eller är det något som du ser som skulle kunna vara bättre är det upp till dig som medlem i föreningen att göra skillnad. Det minsta du kan göra är att dela med dig av dina tankar och det största är att göra slag i saken. Vill du hålla en workshop eller bygga något för verkstäderna? Engagera ett gäng medlemmar och gör det! Du har initiativet och LÖV har verktygen och verkstäderna, behöver du extra hjälp eller ekonomi för att göra något för föreningen hör av dig till styrelsen så ser vi vad vi kan göra!

Vill du veta vad som händer i föreningen eller vad styrelsen egentligen gör? Höj din röst som medlem och våga fråga. Styrelsemötesprotokoll, verksamhetsplaner och ekonomi är tillgängliga alla medlemmar på förfrågan. På sikt kommer alla dokumenten ligga i en publik mapp så du själv kan gå in och kolla. 

 

Här hittar du föreningens stadgar